Bug 996 - Copy speed is low when using the USB 3.0
: Copy speed is low when using the USB 3.0
Status: RESOLVED INVALID
Product: Desktop Bugs
Classification: ROSA Desktop
Component: Main Packages
: Fresh
: x86_64 Linux
: Normal normal
: ---
Assigned To: ROSA Linux Bugs
: ROSA Linux Bugs
: ROSA 2012.1 Beta
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-10-20 01:19 MSD by Postnikov Dmitry
Modified: 2013-01-09 16:58 MSK (History)
1 user (show)

See Also:
RPM Package:
ISO-related:
Bad POT generating:
Upstream:


Attachments
usb3 begin (49.56 KB, image/png)
2012-10-20 01:19 MSD, Postnikov Dmitry
Details
usb3 center (49.42 KB, image/png)
2012-10-20 01:20 MSD, Postnikov Dmitry
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Postnikov Dmitry 2012-10-20 01:19:59 MSD
Created attachment 768 [details]
usb3 begin

Description of problem:
In 499th iso

EN: Copy speed is low when using the USB 3.0 . In the beginning of the copy speed is required, and then falls. There are charts for USB 3.0.(Atlon+5000, motheboard Gigabite GA-MA74GM-S2 v.4)

RU: Скорость копирования низкая при использовании USB 3.0 . В самом начале копирования скорость  соответствует требуемой, а потом падает. Приведены графики для устройства USB 3.0.(Atlon+5000,м.пл.Gigabite GA-MA74GM-S2 v.4)

See att.
Comment 1 Postnikov Dmitry 2012-10-20 01:20:25 MSD
Created attachment 769 [details]
usb3 center
Comment 2 Alexander Burmashev 2013-01-09 16:15:44 MSK
Is this situation similar with other OS on this PC ?
What port is used, on the motherboard, or some external one, maybe on the front ?
Comment 3 Postnikov Dmitry 2013-01-09 16:58:11 MSK
Bug is invalid.