Bug 817 - Not install system 2
: Not install system 2
Status: RESOLVED FIXED
Product: Desktop Bugs
Classification: ROSA Desktop
Component: Main Packages
: Fresh
: x86_64 Linux
: Normal blocker
: 2012 Desktop Beta2
Assigned To: ROSA Linux Bugs
: ROSA Linux Bugs
: ROSA 2012.1 Beta (457)
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-10-04 16:45 MSD by Postnikov Dmitry
Modified: 2012-10-17 10:08 MSD (History)
2 users (show)

See Also:
RPM Package:
ISO-related:
Bad POT generating:
Upstream:


Attachments
lspci (2.38 MB, image/jpeg)
2012-10-04 16:46 MSD, Postnikov Dmitry
Details
part syslog1 (2.50 MB, image/jpeg)
2012-10-04 16:47 MSD, Postnikov Dmitry
Details
part syslog1a (2.44 MB, image/jpeg)
2012-10-04 16:48 MSD, Postnikov Dmitry
Details
part syslog2 (2.44 MB, image/jpeg)
2012-10-04 16:48 MSD, Postnikov Dmitry
Details
part dmesg1 (2.47 MB, image/jpeg)
2012-10-04 16:49 MSD, Postnikov Dmitry
Details
part syslog3 (2.53 MB, image/jpeg)
2012-10-04 16:50 MSD, Postnikov Dmitry
Details
part Xorg1a (2.50 MB, image/jpeg)
2012-10-04 16:50 MSD, Postnikov Dmitry
Details
part Xorg1b (2.33 MB, image/jpeg)
2012-10-04 16:50 MSD, Postnikov Dmitry
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Postnikov Dmitry 2012-10-04 16:45:37 MSD
Description of problem:
Not install system in hardware:

Motherboard: GIGABYTE GA-880GM-D2H, Rev.4.0
Chipset: AMD 880
Processor: AMD Athlon II x255, 3000 MHz
RAM: 4 Gb
Video & Audio internal in motherboard (AMD HD4250; sound Azalia)

Boot the system starts normally.
Appears the Grub2 menu.
From Grub2 menu choose the "Install system".
System go on LOAD (blue, blue, white stripes go) (NOT Install).
As these strips to reach about 80% of the screen and the black screen with the "arrow of the mouse. "Arrows" mouse hangs 20 seconds then the computer reboots itself.
If I change the kernel parameters, add there an option xdriver=radeon then after running slips to about 90% of the screen switches and out of the black screen with the adoption of login.

I can't give the output of dmesg because he's big in terms of volume and on the screen doesn't fit. The same and the Xorg log. Since the system is NOT established!
I took a picture of the only part of dmesg, syslog and Xorg.

When using the image 445, the situation is similar.

Tried to write on the flash drive with dd and the DVD - it is useless.

Screen lspci attached and part dmesg, syslog, Xorg
Comment 1 Postnikov Dmitry 2012-10-04 16:46:51 MSD
Created attachment 586 [details]
lspci
Comment 2 Postnikov Dmitry 2012-10-04 16:47:47 MSD
Created attachment 587 [details]
part syslog1
Comment 3 Postnikov Dmitry 2012-10-04 16:48:04 MSD
Created attachment 588 [details]
part syslog1a
Comment 4 Postnikov Dmitry 2012-10-04 16:48:37 MSD
Created attachment 589 [details]
part syslog2
Comment 5 Postnikov Dmitry 2012-10-04 16:49:26 MSD
Created attachment 590 [details]
part dmesg1
Comment 6 Postnikov Dmitry 2012-10-04 16:50:03 MSD
Created attachment 591 [details]
part syslog3
Comment 7 Postnikov Dmitry 2012-10-04 16:50:36 MSD
Created attachment 592 [details]
part Xorg1a
Comment 8 Postnikov Dmitry 2012-10-04 16:50:53 MSD
Created attachment 593 [details]
part Xorg1b
Comment 9 Postnikov Dmitry 2012-10-17 00:45:32 MSD
Alpha 2 iso is normally installed in this hardware!
Its OK.
Comment 10 Denis Koryavov 2012-10-17 10:08:59 MSD
OK, then I close this bug.