Bug 498 - Installation is stopped on AMD Phenom II T1090 X6, GA-880GMA-UD2H, 8Gb DDR3 1600Mhz, AMD Radeon HD6770, 1Tb Western Digital SATA3
: Installation is stopped on AMD Phenom II T1090 X6, GA-880GMA-UD2H, 8Gb DDR3 1...
Status: RESOLVED FIXED
Product: Desktop Bugs
Classification: ROSA Desktop
Component: Main Packages
: Marathon
: All Linux
: Normal normal
: ---
Assigned To: ROSA Linux Bugs
: ROSA Linux Bugs
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-07-09 09:56 MSD by FirstLevel
Modified: 2012-10-13 13:49 MSD (History)
2 users (show)

See Also:
RPM Package:
ISO-related:
Bad POT generating:
Upstream:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description FirstLevel 2012-07-09 09:56:38 MSD
Description of problem:
Installation is stopped on AMD Phenom II T1090 X6, GA-880GMA-UD2H, 8Gb DDR3 1600Mhz, AMD Radeon HD6770, 1Tb Western Digital SATA3
I see text login prompt only.
On the first console I see "ROSA Linux release 2012.0 (LTS) for x86_64
Kernel 3.0.28-nrj-desktop-2rosa.lts on a 6-processor x86_64 /tty1
localhost.localdomain login:"
On the 12th console last strings are "Jul 6 23:11:36 localhost [2870] X server during startup
Jul 6 23:11:36 localhost [2870] X server for display :0 cannot be started, session disabled"
Live mode is stopped too.
Situation is repeated when I use DVD or USB stick.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
Comment 1 FirstLevel 2012-07-09 10:40:46 MSD
Correct cersion of messages on 12th console
"Jul 6 23:11:36 localhost [2870] X server died during startup
Jul 6 23:11:36 localhost [2870] X server for display :0 cannot be started, session disabled"
Comment 2 FirstLevel 2012-07-12 08:35:22 MSD
Is there any comments from developers?
Comment 3 Denis Silakov 2012-08-23 21:29:54 MSD
Does the RP1 iso suffer from the same issue?
Comment 4 FirstLevel 2012-10-13 13:49:02 MSD
(In reply to comment #3)
> Does the RP1 iso suffer from the same issue?

user has said that RP1 iso solved his problem.
I closed this ticket