Bug 3627 - Mouse pointer artefacts after enabling Hardware acceleration for mouse in XFdrake
: Mouse pointer artefacts after enabling Hardware acceleration for mouse in XFd...
Status: RESOLVED INVALID
Product: Desktop Bugs
Classification: ROSA Desktop
Component: Main Packages
: Fresh
: All Linux
: Normal normal
: ---
Assigned To: ROSA Linux Bugs
: ROSA Linux Bugs
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-01-17 13:06 MSK by FirstLevel
Modified: 2014-01-17 14:35 MSK (History)
0 users

See Also:
RPM Package:
ISO-related:
Bad POT generating:
Upstream:


Attachments
XFdrake options (39.97 KB, image/png)
2014-01-17 13:06 MSK, FirstLevel
Details
artefacts (815.32 KB, image/png)
2014-01-17 13:06 MSK, FirstLevel
Details
xorg.xonf and other (7.86 KB, text/plain)
2014-01-17 13:08 MSK, FirstLevel
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description FirstLevel 2014-01-17 13:06:30 MSK
Created attachment 2536 [details]
XFdrake options

Description of problem:
I habe installed ROSA 2012.1 Fresh. When I  configured my videocard (Nvidia GeForce GTX 650 Ti) with XFdrake I enable option "Use hardware acceleration for mouse pointer" and have got artefacts of mouse pointer after that.
I have tried to uncheck this option but after reboot I have seen that option is enabled again.
Is there any method to remove mouse artefacts.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
Comment 1 FirstLevel 2014-01-17 13:06:43 MSK
Created attachment 2537 [details]
artefacts
Comment 2 FirstLevel 2014-01-17 13:08:39 MSK
Created attachment 2538 [details]
xorg.xonf and other
Comment 3 FirstLevel 2014-01-17 14:35:27 MSK
user has solved problem with artefacts