Bug 3539 - Problem with HDMI output
: Problem with HDMI output
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: Desktop Bugs
Classification: ROSA Desktop
Component: Main Packages
: Fresh
: All Linux
: Normal normal
: ---
Assigned To: ROSA Linux Bugs
: ROSA Linux Bugs
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2014-01-09 14:43 MSK by FirstLevel
Modified: 2016-01-28 17:33 MSK (History)
1 user (show)

See Also:
RPM Package:
ISO-related:
Bad POT generating:
Upstream:


Attachments
diagnostic information (3.76 KB, text/plain)
2014-01-09 14:43 MSK, FirstLevel
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description FirstLevel 2014-01-09 14:43:52 MSK
Created attachment 2501 [details]
diagnostic information

Description of problem:
I have installed Rosa 2012.1 Fresh. I am having issues with the hdmi output. the native display is way too big and leaves mouse pointer trails everywhere on the screen and if I use the clone feature it has terrible resolution and still leaves pointer trails.
I am having problems with the hdmi output in native resolution on my tv. The native resolution is 1360x768. it outputs to the tv just fine, but the screen is just too large. if I clone the outputs then everything fits on the tv, but there are trails left by the mose. It seems the graphics are lagging terribly.
and I also notice that the hdmi output is called hdmi-1-2 (connected), then lvds1 (connected)...

I have attached some diagnostic information


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
Comment 1 FirstLevel 2014-06-03 14:44:51 MSD
checking the relevance
Comment 2 Denis Silakov 2016-01-28 17:33:25 MSK
No answer for a long time and no reproducer with modern Desktop Fresh - let's close. Feel free to reopen if you are able to reproduce the issue.