Bug 1576 - Sound is dissapear in some games with PulseAudio
: Sound is dissapear in some games with PulseAudio
Status: RESOLVED INVALID
Product: Desktop Bugs
Classification: ROSA Desktop
Component: Main Packages
: Fresh
: All Linux
: Normal normal
: ---
Assigned To: ROSA Linux Bugs
: ROSA Linux Bugs
:
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-02-03 13:46 MSK by FirstLevel
Modified: 2014-06-09 11:50 MSD (History)
3 users (show)

See Also:
RPM Package: pulseaudio-2.1-4-rosa2012.1.i586
ISO-related:
Bad POT generating:
Upstream:


Attachments
Diagnostic information (4.58 KB, text/plain)
2013-02-03 13:46 MSK, FirstLevel
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description FirstLevel 2013-02-03 13:46:59 MSK
Created attachment 1135 [details]
Diagnostic information

Description of problem:
I have installed ROSA 2012.1 Fresh and play some game:  Red Eclipse, Xonotic and Secret Maryo Chronicles
After some updates sound is dissapear in these games with PulseAudio.
If I use ALSA sound is present.
In other programs (browser, media player) sound works well for both sound systems.
I have attached some diagnostic information

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
Comment 1 Denis Silakov 2013-11-18 22:53:06 MSK
Is this bug still valid?

Currently we use pulseaudio 3.0, maybe it behaves better in your cases.
Comment 2 FirstLevel 2014-06-09 11:50:58 MSD
Initiator has no answered for my questions.
Closed