Bug 1186 - Amarok not correct copies to the local collection with external devices
: Amarok not correct copies to the local collection with external devices
Status: RESOLVED WORKSFORME
Product: Desktop Bugs
Classification: ROSA Desktop
Component: Main Packages
: Fresh
: x86_64 Linux
: Normal normal
: ---
Assigned To: ROSA Linux Bugs
: ROSA Linux Bugs
: ROSA 2012.1 Release
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2012-12-08 01:08 MSK by Postnikov Dmitry
Modified: 2015-09-30 18:34 MSD (History)
2 users (show)

See Also:
RPM Package: amarok-2.6.0-2-rosa2012.1.x86_64
ISO-related:
Bad POT generating:
Upstream:


Attachments
ama1 (244.77 KB, image/png)
2012-12-08 01:08 MSK, Postnikov Dmitry
Details
ama2 (224.48 KB, image/png)
2012-12-08 01:08 MSK, Postnikov Dmitry
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Postnikov Dmitry 2012-12-08 01:08:42 MSK
Created attachment 877 [details]
ama1

Description of problem:
Amarok not correct copies to the local collection with external devices.


Steps to Reproduce:
1. Insert my mp3 player in USB
2. Open Amarok
3. Click "Mp3 player" - Copy to collection - Local collection
4. In my "Mp3 player" have 165 files, and in Local collection 0 files
After copy, Amarok copies ALL mp3 files from my HDD (any partitions)

See 2 att.
Comment 1 Postnikov Dmitry 2012-12-08 01:08:58 MSK
Created attachment 878 [details]
ama2
Comment 2 FirstLevel 2014-10-08 14:45:26 MSD
Please check the problem for new release
http://mirror.rosalab.ru/rosa/rosa2014.1/iso/ROSA.Fresh.R4/
Comment 3 Denis Silakov 2015-09-30 18:34:14 MSD
No response for a long time and no more bug reports on the same topic. Let's hope that everything works fine now.